Zonnetrein

De Zonnetrein is de gemakkelijkste manier om op ontspannen wijze de veelzijdigheid van de stad Maastricht te ontdekken.

Beleef een ontspannen rondgang door de binnenstad van Maastricht: langs het gezellige Vrijthof, de karakteristieke Markt, het oude Onze Lieve Vrouwenplein en het authentieke Bassin. Je maakt kennis met het moderne Mosea Forum en de eigentijds gerenoveerde Maasboulevard. Tevens passeer je de oude stadsgracht met haar Kompen en het prachtige Stadspark. Ondertussen wordt de rondleiding in de Zonnetrein in verschillende talen opgeluisterd door allerlei wetenswaardigheden over Maastricht en haar historie. 

Het bijzondere aan de Zonnetrein is dat deze wordt aangedreven door elektromotoren die hun energie krijgen via zonnepanelen op het dak van de trein. Hierdoor is de Zonnetrein niet alleen heel milieuvriendelijk, maar je kunt daardoor ook in alle rust (zonder het ronkende geluid van een motor) genieten van het uitzicht en de ambiance van Maastricht. Deze rondleiding in de Zonnetrein is een heerlijke ontspannen manier om bij te komen tijdens een bedrijfsuitje en ondertussen Maastricht te ontdekken.

Duur rondleiding: 1 uur

Prijs: € 7,50 p.p. / kinderen € 5,00.

Bijzonderheden: Er kunnen ook andere gasten in het treintje aanwezig zijn, deze is niet exclusief voor je gereserveerd. De gereserveerde zitplaatsen zijn wel gegarandeerd. Je kunt echter de zonnetrein ook exclusief charteren voor jou en je gezelschap. Er zijn maximaal 44 zitplaatsen. Ook uitermate geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Anderen keken ook naar: