Wyck is Magnifique rondleiding

Wyck is magnifique! Dat ontdek je tijdens deze gezellige rondleiding die extra wordt opgeluisterd door een bezoek aan de brouwerswoning van de familie Bosch.

Deze verrassende tour begint met een ca. 1 uur durende rondleiding onder leiding van één van onze locals in het stadsdeel Wyck; de hippe, sfeervolle en trendy wijk van Maastricht met o.a. leuke boutiques, mooie winkels en goede restaurants. Veel statige Maastrichtse panden dateren uit het einde van de 19e en het begin van de 20ste eeuw. Eén van deze panden is de brouwerswoning van de familie Bosch. Hier eindigt de wandeling en wacht een ontvangst in één van de stijlkamers met koffie en speciaal voor de brouwerij gemaakte bonbons.

Tijdens de rondleiding in de woning word je mee teruggenomen in de tijd en krijg je een goed beeld hoe de 'Grand Chique de Maestricht' in het begin van de 20e eeuw leefde. Tot slot wordt er een lekker glas bier geserveerd, dit uitje eindigt niet voor niets in een brouwerij!

Duur rondleiding: 2 tot 2,5 uur

Prijs: vanaf € 21,00 p.p. Deze prijs is gebaseerd op een minimale deelname van 10 personen, echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs: vanaf € 210,00). De rondleiding, begeleiding, koffie met bonbons, en een biertje zijn bij de prijs inbegrepen.

Neem met ons contact op voor meer informatie.