Word een musketier!

Stap in de voetsporen van musketier d’Artagnan, volg een workshop schermen en vind je weg tijdens de avonturentocht in een ondergronds labyrint in Maastricht.

Na dit ochtend- of middagprogramma ben je een volleerd musketier! Allereerst leer je hoe je als een echte musketier een degen hanteert. Tijdens een sportieve workshop schermen leer je de kneepjes van het vak, waarbij strategie, tactiek en techniek je eigenhandig worden gemaakt.

Vervolgens start er een licht sportieve, maar vooral leuke avonturentocht in het ondergrondse labyrint van de Kazematten in Maastricht. Door het beantwoorden van vragen en het volgen van aanwijzingen en geluiden ontvouwt de juiste route zich. Na afloop wordt de score berekend en tijdens een gezellige prijsuitreiking bekend gemaakt onder het genot van een lekker drankje. Een (bedrijfs)uitje waar jij en je collega's, vrienden of familie nog lang over zullen napraten!

Duur uitje: vanaf 3 uur afhankelijk van de groepsgrootte.

Prijs: vanaf € 69,50 p.p. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 15 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs vanaf € 1042,50). 

Bijzonderheden: Inclusief alle materialen, professionele begeleiding en 1 drankje.