Waar is Wally?

‘Waar is Wally?’ is een van de bekendste ‘zoekboekenseries’ ter wereld en wordt tot leven gewekt in Maastricht!

Je hebt het vast ooit al eens gezien of gedaan: in een druk getekend plaatje op zoek gaan naar het kenmerkende mannetje Wally met zijn rood-wit gestreepte shirt, brilletje, mutsje en wandelstok.  

Hoe leuk is het dat je ‘Waar is Wally?’ nu in het echt kunt spelen. Van een plat spel op papier naar een levendig avontuur! Op een locatie naar keuze (bijv. in het stadscentrum, in een recreatiegebied, of sportcomplex) verstoppen de Wally’s zich op typische plekken. Elk team wordt uitgedaagd om binnen de gestelde tijd alle Wally’s te vinden. Maar dat niet alleen. Om extra punten te scoren ga je met Wally op de foto. Hoe leuker of inventiever de foto, hoe meer punten!

Een ideaal spel om op ludieke wijze de stad of omgeving te leren kennen, maar natuurlijk ook uiterst geschikt als teambuilding activiteit,  vriendenuitje of familie uitstapje. Als presentje ontvang je de hele fotoreportage van alle groepen met de Wally’s als aandenken!

Duur: 2 uur

Prijs: Vanaf € 17,50 p.p. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 20 personen. Echter te boeken vanaf 15 personen (startprijs € 350,-).

Bijzonderheden: goed te combineren met koffie of thee en vlaai, een borrel, een lunch of een diner.