Stadswandeling

Een perfecte rondleiding om Maastricht in 1,5 uur te leren kennen! Een gids neemt je mee door het historische centrum en laat je de mooiste plekjes van de stad zien. Een bijzonder uitje waarbij bijzonderde verhalen de boventoon voeren.

Al wandelend ontdek je onder andere de pittoreske straatjes van het Stokstraatkwartier, het charmante Onze Lieve Vrouweplein en het bekende Vrijthof van Maastricht. Maar ook de stadswallen, de Helpoort en het Jekerkwartier passeren de revue.

Aan de hand van boeiende verhalen en humoristische anekdotes trekt de geschiedenis van Maastricht aan je voorbij; van Romeinse nederzetting tot belangrijke garnizoenstad en vroege industriestad. Maar ook de typisch Maastrichtse levenswijze, de zogenaamde ‘Mestreechter Geis’, komt aan bod. Kortom een leuke rondleiding om samen met je groep te ondernemen. Boeiend, amusant en leerrijk!

Duur: 1,5 uur

Prijs: € 93,00 per gids.

Talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Vanwege de huidige maatregelen (de 1,5m afstand tussen huishoudens) is het maximale aantal deelnemers per gids lager dan u van ons gewend bent.

Normaliter is de maximale groepsgrootte per gids 20 personen.

Momenteel is dit per gids maximaal 6 huishoudens met een maximum van 12 deelnemers.

Uiteraard komen wij groepen, die vanwege de huidige maatregelen meer gidsen nodig hebben, graag tegemoet.

De volgende kortingen zijn geldig vanaf de inzet van 2 gidsen of meer:

  • 30% korting bij gemiddeld 3 t/m 8 gasten per gids
  • 20% korting bij gemiddeld 9 of 10 gasten per gids
  • 10% korting bij gemiddeld 11 of 12 gasten per gids

Boek je ticket online: ben je met een kleine groep en wil je aansluiten bij andere deelnemers? Boek dan HIER je ticket online (Nederlands en Duits).