Sint Pietersberg arrangement

Combineer een bijzondere boottocht met een heerlijke lunch bij Buitengoed Slavante en een boeiende rondleiding door de grotten van Sint Pieter. De Sint Pietersberg vormt een uniek stukje natuur in Limburg. Met dit arrangement maak je kennis met dit gebied en kun je rekenen op een fantastisch uitje voor het hele gezin of als bedrijfsuitje voor het hele team!

Het ca. 4 uur durend uitje start met een sfeervolle boottocht stroomopwaarts naar de voet van de prachtige Sint Pietersberg in Maastricht. Tijdens deze tocht passeer je o.a. de historische Sint Servaasbrug, de O.L.V. Basiliek, een gedeelte van de eerste omwalling van Maastricht (1229), de nieuwe stadswijk Céramique met het Bonnefantenmuseum en het imposante Gouvernementsgebouw. Bij de Sint Pietersberg ga je van boord voor een korte maar stevige wandeling bergop naar het prachtig gelegen Buitengoed Slavante. Hier start de rondleiding door de grotten van de berg onder leiding van een Maastricht Underground gids. Afhankelijk van het tijdstip van de dag wordt voorafgaand of na afloop van de grottentocht bij buitengoed Slavante een uitbreide ‘Lunch Maastricht’ geserveerd. Vervolgens wandel je weer terug naar de aanlegsteiger voor het 2e gedeelte van de rondvaart. Vlak voor de Belgische grens keert de boot terug naar het centrum van Maastricht en eindigt het programma. Een heerlijk programma in het buitengebied van Maastricht waarbij actief bezig zijn mooi wordt gecombineerd met ontspanning. Kortom, dit is optimaal genieten!

Prijs: vanaf € 34,85 p.p. (kinderen vanaf € 21,90 p.p.). Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 10 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs vanaf € 348,50).

Duur uitje: 4 uur.

Bijzonderheden: Maximaal 50 personen. Niet op zondagen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.