Short Golf op Het Rijk van Margraten

De natuurlijke omgeving, het competitie element en de uitdagende techniek maken dit sportieve uitje tot een top activiteit.

Short Golf belooft een ongedwongen, actieve belevenis in een prachtige omgeving waar eenieder plezier aan beleeft; of het gezelschap nu groot of klein, ervaren of onervaren is.

Het spel wordt gespeeld op een prachtige 9 holes Par 3 golfbaan en is op elk niveau spannend en uitdagend. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 50 en 80 meter. Door deze 'kleine' afstanden is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Bij aankomst geniet je eerst van een kopje koffie of thee en heerlijke Limburgse vlaai. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een  Short Golfbaan uitstekend uit de voeten. Kortom, sportief plezier voor iedereen! Deze activiteit is uit te breiden met o.a. lunch, Limburgs buffet, High Tea, BBQ, vergaderarrangement, diner, golfles, etc. Ook kan er gespeeld worden op een 18 holes golfbaan!

Duur: ca. 1,5 - 2 uur

Prijs: € 18,50 p.p. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 4 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs € 74,00), tot maximaal 72 personen.

Bijzonderheden: Bij de prijs zijn koffie/thee en vlaai, de ballen, clubs en een korte instructie inbegrepen. Zorg voor sportschoenen of gympen en kleding waarin je je goed kunt bewegen.