Schuilt er een musketier in jou?

Een uniek uitje in Limburg vol avontuur, bourgondisch genieten, spanning en ontspanning dat vraagt om een knap staaltje teamwork.

D'Artagnan, één van de beroemde Drie Musketiers, ontvangt jou aan zijn koffietafel met heerlijke Limburgse vlaai voor het eerste deel van dit uitje. Hij vertelt over zijn spannende belevenissen rondom de stadsmuren van Maastricht en hij geeft nuttige informatie die je gebruikt bij de eerste speurtocht. Bij elk onderdeel kun je attributen van d’Artagnan winnen, zoals zijn hoed, kaplaarzen, cape en zwaard. Het team dat aan het einde van de dag een teamlid heeft omgetoverd tot de meest complete Musketier d’Artagnan is de winnaar.

Je vertrekt in kleine groepjes en maakt een tocht langs de historische vestingwerken van Maastricht. De behendigheid van jou en je team wordt op de proef gesteld met bijvoorbeeld handboogschieten. De score die je neerzet, bepaalt echter nog niet de winnaar. Na een stevige lunch ben je klaar voor het 'zwaardere' ondergrondse werk in een zoektocht door de Kazematten.

Na twee uur ondergronds te zijn geweest wordt onder het genot van een tweetal opwarmertjes de winnaar van de dag bekend gemaakt in een gezellig Maastrichts café. Een van de meest veelzijdige en unieke uitjes van Maastricht, dat zeker geschikt is als bedrijfsuitje!

Duur uitje: 8 uur.

Prijs: vanaf € 93,00 p.p. Deze prijs is inclusief lunch en gebaseerd op een minimale deelname van 20 personen, echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs: vanaf € 1.870,00).

Neem contact met ons op voor meer informatie.

"De gids brengt alles op een leuke manier, goede begeleiding bij de activiteiten en de kazematten zorgden voor een geweldige dag!"
Luke van Leuken, organisator familiedag