Quiz-diner

Maak je diner met vrienden, familie of collega’s extra gezellig en haal onze quizmaster erbij. Hij zorgt voor hilarisch spelplezier, voor en tijdens of na je diner.

Leg je telefoon aan de kant, want dit spel gaat op de gezellige ouderwetse manier. Met pen en papier ga jij de strijd aan. In teams van drie tot vijf personen worden diverse rondes gespeeld met vragen over film, sport, geschiedenis, BN’ers, stad en regio en andere gekkigheid. Iedere ronde is anders, interactief en humor staat centraal. Leuke spelelementen, zoals het inzetten van jokers en bonuspunten voor het team met de minste punten, zorgen voor het ultieme spelgevoel. Ook is het mogelijk om vooraf zelf vragen toe te voegen, over bijvoorbeeld je bedrijf of een familielid. Wie weet het meest?

In dit arrangement geniet je van een driegangendiner in een eetcafé. Voor, na of tijdens het diner speel je de quiz. Voor het winnende team is er een originele prijs.

Inclusief: 3-gangendiner, quiz en een prijs voor het winnende team.

Duur: minimaal 3 uur

Prijs: Vanaf 45,00. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 14 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs € 630,00).

Bijzonderheden: Vraag naar de mogelijkheden voor maatwerk.