Verwen je smaakpapillen met deze stadswandeling inclusief vijf heerlijke culinaire intermezzo’s.

Culinair genieten met als decor de historische binnenstad van Maastricht, dat mag je verwachten tijdens de Proef Promenade. Een van onze gidsen neemt je mee door het historische centrum van Maastricht, waarbij je onderweg stopt bij een aantal bijzondere locaties waar je kennis maakt met ambachtelijke lokale lekkernijen.
Zo is er een stop is bij het gerenommeerde wijnhuis Thiessen Wijnkoopers, hier proef je een heerlijk glas Maastrichtse Apostelhoeve wijn. Ook ga je de geur van vers gebrande koffie tegemoet van de ambachtelijke Maastrichtse koffiebrander en theepakker ‘Maison Blanche Dael’. In Biertaverne De Gouverneur kun je genieten van een heerlijk speciaalbiertje. Op deze locatie werd tussen 1848 en 1929 door twee generaties van de familie Marres bier gebrouwen. In de oudste nog werkende watermolen van Nederland word je verwend met koffie of thee en een stuk versgebakken Limburgse vlaai. Je bezoekt In De Karkol voor een regionale borrel. Het is even zoeken naar dit 'slakkenhuisje' in het hart van het mooie Stokstraatkwartier, maar de gasten die dit kleine kroegje bezoeken vinden dit allemaal zeker de moeite waard! 

Wil je samen met je groep nog lekker na borrelen, dan ben je in heel Maastricht aan het juiste adres!

Duur: 3 uur

Prijs: vanaf € 35,00 p.p. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 12 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs vanaf € 420,00).