Operatie Fort Sint Pieter

Operatie Fort Sint Pieter is een zenuwslopend en actief teambuildingprogramma in het eeuwenoude fort.  Bij dit spel draait het om teamwork, behendigheid en een goede dosis doorzettingsvermogen. Perfect als bedrijfsuitje of tijdens een vrijgezellenfeest in Maastricht!

Samen met je team zoek je zoveel mogelijk sleutels in het doolhof van donkere gangen met vele trappen en verdiepingen. De locatie van de sleutels vind je door het oplossen van diverse opdrachten. Hierbij worden je strategische vaardigheden op de proef gesteld en word je getest op teamgeest, besluitvorming en doorzettingsvermogen. Met zoveel mogelijk sleutels ga je het eindspel spelen. De tijd en het aantal behaalde sleutels spelen een grote rol bij de overwinning.

Een actief uitje waarbij je de onderlinge strijd aangaat. Daarom is het ook zo leuk om dit spel als bedrijfsuitje te doen. Ben jij klaar voor de strijd en bemachtig jij de felbegeerde schat van Fort Sint Pieter?

Duur: 2 uur

Prijs: € 22,90 p.p. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 15 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs € 343,50).