Ontdek Maastricht op de Segway

Ontdek Maastricht op een Segway, een elektronische tweewieler. Vind je balans en wordt één met de omgeving terwijl je geniet van de prachtige skyline van Maastricht!

Op een Segway zie je meer. De Segway vervoert je langs de architectonische highlights, romantische straatjes en historische bouwwerken van Maastricht, afgewisseld met natuurlijke vergezichten aan de rand van de stad en over de Maas. Zo kun je tijdens dit uitje op een moderne en comfortabele manier de stad ontdekken. Daarnaast is de Segway vrijwel geluidloos en milieuvriendelijk aangezien het vervoersmiddel elektronisch wordt aangedreven.

De Segway is het eerste zelf balancerende vervoersmiddel ter wereld dat geen speciale techniek vereist om te besturen. De Segway volgt jou! Als je naar voren leunt, dan gaat de Segway vooruit en door naar links of rechts te hellen maak je een bocht. Alle ins en outs worden je uitgelegd aan het begin van de tour, alvorens de 1, 2 of 3 uur durende rondrit van start gaat. De tourguide zorgt dat je alle hotspots te zien krijgt en hij vertelt je de leukste weetjes over Maastricht! Zo krijg je een rondleiding door Maastricht waarbij je zelf bezig bent en geniet van het mooie uitzicht.

Duur uitje: 1, 2 of 3 uur

Prijs: € 49,00 p.p. (1,5 uur), € 59,00 p.p. (2 uur), € 69,00 p.p. (3 uur) inclusief begeleiding en instructies.

Bijzonderheden: Deelname is op eigen risico. Deelnemers dienen boven de 16 jaar te zijn en tussen de 45 en 120 kg te wegen. Dit uitje is geschikt als bedrijfsuitje in Maastricht. Deze prijs is gebaseerd op een deelname vanaf 4 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs € 196,00).