Naat & Druug arrangement

Zin in een ‘Mestreechs pèlske’ (pilsje)? Volg dan de Mestreechter Brandslang langs 15 bijzondere horecagelegenheden. Elke locatie laat je kennismaken met de typische, bourgondische sfeer van Maastricht en proeven van het bier waar Limburg trots op is. Een uitje om op te proosten! 

Genieten staat voorop tijdens deze tour. Want niet alleen kun je van de sfeer proeven tijdens dit uitje dat je langs zowel moderne, als historische pittoreske delen van de stad Maastricht leidt. Ook proef je het typisch Limburgse bier dat in diverse gelegenheden op eigen wijze geserveerd wordt in combinatie met lekkere (borrel)hapjes. Je kunt ervoor kiezen om de tocht een extra dimensie te geven door jou en je gezelschap rond te laten leiden door een van onze gidsen. Tussen de kroegen door hoor je dan de mooiste verhalen die de geschiedenis van Maastricht herbergt. Ook leer je de bijzondere historische panden die je tijdens de tocht passeert beter kennen. Ons advies is om voor dit programma minimaal 2 uur uit te trekken en minstens 2 kroegen te bezoeken.

Duur uitje: Vanaf 2 uur. Duur per kroeg circa 30 minuten.

Prijs:
1 x Brand Speciaal bier met een borrelhapje per kroeg vanaf € 7,00 p.p.
2 x Brand Speciaal bier met een borrelhapje per kroeg vanaf € 10,50 p.p.
De kosten voor de gids vanaf € 93,00 per uur, minimaal 1,5 uur.

Bijzonderheden: Grotere groepen worden opgedeeld en gaan met meerdere gidsen op pad. Groepen worden vooraf aangemeld bij kroegen. Er zijn geen zitplaatsen gereserveerd. Geschikt als bedrijfsuitje in Maastricht.