Mosasaurusspeurtocht

Kom je mee speuren naar de Mosasaurus in Grotten Zonneberg? Een leuk uitje in Maastricht.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en wil je een spannend avontuur beleven in een donker grottenstelsel? Ga dan mee speuren in Grotten Zonneberg in Maastricht. Aan de hand van tekeningen op de wanden en het volgen van cijfers vind je de weg naar de Mosasaurus.

Onderweg helpen afbeeldingen en figuren je om alle opdrachten te vervullen zodat je niet verdwaalt. Zo kom je een trein, het hondje Flokkie en engeltjes tegen die je ondersteunen om de hele tocht te volbrengen. Als extra ondersteuning krijg je een boekje mee waar een leuke kleurplaat en puzzels in staan zodat je het avontuur ook nog mee naar huis kunt nemen.

Tip: het is heel leuk om deze tocht te combineren met een boottocht over de Maas. Ook kun je de tocht afsluiten met frietjes bij het mooie Buitengoed Slavante. De Mosasaurusspeurtocht is een bijzonder uitje in Maastricht. Ga samen met jouw klasgenootjes of vriendjes op pad.

Duur uitje: 1,5 uur

Prijs: Voor deze activiteit geldt een vast tarief van € 86,50. Maximaal 10 kinderen en 2 volwassenen.

Bijzonderheden: Dit uitje is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Maximaal 15 kinderen per gids. Op basis van beschikbaarheid zijn meerdere gidsen mogelijk.