Mission Underground

Actief én spannend! Een teambuildingsprogramma in de vorm van een belevingsspel in het verdedigingsstelsel, de Kazematten, onder de stad Maastricht. De Kazematten zijn een labyrint met zo’n 14 kilometer aan ondergrondse gangen. Een bijzonder uitje met een missie… Durf en fantasie vereist!

Een spion blijkt valse coördinaten afgegeven te hebben aan de RAF (Royal Airforce) in de Tweede Wereldoorlog. Een raketaanval raakt Maastricht direct in het hart. Je team staat voor een missie, Maastricht behoeden voor een aanval van de vijand. Kruip in de huid van geheimagent .

In de ondergrondse gangen van de Kazematten ga je met je teamgenoten op zoek naar geheime ondergrondse kamers, in dezelfde gangen die in het verleden, tijdens een belegering van de stad, ook al werden gebruikt om de vijand ondergronds te benaderen en onschadelijk te maken.

Duur: 2,5 uur

Er kunnen maximaal 30 personen tegelijk deelnemen. Bij grotere groepen kan een tweede deel van de groep na 1,5 uur starten. 

De constante temperatuur in de gangen van de Kazematten is circa 14 graden. Een vest, trui of jas en stevig schoeisel worden aangeraden. 

Prijs: € 32,50 p.p. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 20 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs € 650,00). Neem voor meer informatie contact op met groups@exploremaastricht.nl

Anderen keken ook naar:
Rondleiding in de kazematten met schuilkeldermuseum
"We vonden het enorm spannend. Kortom een geslaagde middag en wat mij betreft een echte aanrader!"
Aster en Charlotte, vrijgezellenfeestje