Mission Underground

Ontdek dit spannende belevingsspel in de Kazematten in Maastricht; een historisch 14 kilometer lang verdedigingsstelsel onder de stad uit de 17e eeuw! Dit unieke en uitdagende spel is ideaal als teamactiviteit, vriendenuitstap of familie-uitje.

Met dit spel stap je terug in de tijd en kruip je in de huid van een geheim agent. In teamverband worden spannende missies uitgevoerd met als doel om Maastricht te behoeden voor de vijand. Dit bestaat uit het speuren door een labyrint van gangen, het ontcijferen van gecodeerde boodschappen en voorkomen dat Maastricht aangevallen wordt door vijanden uit de 18e eeuw, de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog. Extra bijzonder is dat deze gangen in het verleden, tijdens een belegering van de stad, ook al werden gebruikt om belagers ondergronds te benaderen en onschadelijk te maken. Dus leer de gangen van de Kazematten te gebruiken, decodeer de opdrachten en neutraliseer het kwaad. Een Limburgs uitje met een missie, ook leuk als bedrijfsuitje.

Durf en fantasie vereist!

Duur uitje: 2,5 uur

Prijs: vanaf € 32,50 p.p. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 20 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs € 650,00). Neem voor meer informatie contact op met groups@exploremaastricht.nl

Te boeken t/m januari 2023.

Anderen keken ook naar:
Rondleiding in de kazematten met schuilkeldermuseum
"We vonden het enorm spannend. Kortom een geslaagde middag en wat mij betreft een echte aanrader!"
Aster en Charlotte, vrijgezellenfeestje