Maastrichtse Mo(NU)mentjes

Wandelen in de oude binnenstad is genieten! Combineer je dit met een aantal culinaire stops, dan is dit het ultieme uitje. Afhankelijk van je voorkeuren, de duur en het budget maken wij graag een Mo(NU)mentje op maat.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht je van een bezoekje aan het monumentale pand van Brouwerij Bosch, waar je getrakteerd wordt op een speciaal biertje? Of een proeverij van chocola of ambachtelijk ijs in smaken die je vast nog niet kent. Wil je liever op de culturele tour, dan kun je genieten van de rijke geschiedenis van de Cellebroederskapel. Hier word je ontvangen met koffie en bezichtig je de kapel. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan Atelier Pauline in het oude Jekerkwartier. Ontwerpster Pauline vertelt enthousiast over de door haar gemaakte exclusieve hoeden voor dames en heren, tassen, sieraden en accessoires van vilt.

De lijst van mogelijkheden is eindeloos. Leg je wens bij ons neer en wij stellen een maatwerkprogramma voor je op. Zo combineer je een tocht door de monumentale binnenstad met memorabele momenten en creëer je eigen Mo(NU)mentje.

Duur: Vanaf 2 uur

Prijs: Vanaf € 8,50 p.p. exclusief Mo(Nu)mentje. Te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers.