Maastrichtse hoogtepunten

Fort Sint Pieter in Maastricht vormt het indrukwekkende decor voor dit unieke teamspel dat vraagt om samenwerking, behendigheid en strategisch inzicht.

Door het oplossen en volbrengen van diverse spannende en leuke opdrachten in en rondom het prachtige Fort Sint Pieter komen jij en je team in het bezit van hulpmiddelen, die leiden naar de slotopdracht. Na afloop kun je je ervaringen delen en op adem komen tijdens een heerlijke lunch. In het middagdeel staan vervolgens, tijdens een 3 uur durende rondleiding, de hoogtepunten van de binnenstad centraal. Geen rondje om de kerk, maar een wandeling waarin je de diversiteit van Maastricht ziet en proeft en waarin je de verschillende sferen die de stad te bieden heeft leert kennen. Onderweg kun je genieten van koffie en verse Limburgse vlaai. Deze enerverende en indrukwekkende dag eindigt tenslotte met een borrel in een gezellig Maastrichts café.

Duur uitje: 6 tot 7 uur.

Prijs: vanaf € 61,50 p.p.
Deze prijs is inclusief volledig dagprogramma, professionele begeleiding, lunch, koffie, vlaai en een borrel! Deze prijs is gebaseerd op een minimale deelname van 15 personen, echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs: vanaf € 922,50). Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bijzonderheden: Door de combinatie van teamwork, een wandeltocht en lekker eten is dit een geschikt bedrijfsuitje in Maastricht voor jou en je collega's.