Labyrint Drielandenpunt

Zoek je weg in een spannend labyrint op het hoogste punt van Nederland waar drie landen aan elkaar grenzen!

Een spectaculair en actief programma voor jong en oud! Voordat het spektakel los barst kun je eerst nog genieten van een kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai in de gezellige Taverne of Herberg in de ambiance van een Jeneverstokerij of Douanedepot.

Vervolgens maak je een dwaaltocht naar het middelpunt van het labyrint van waaruit je start met de eerste opdracht: het vervullen en ontrafelen van de puzzel-kompas-tocht. Elk team moet zelf de te lopen route zoeken met behulp van een kompas. Onderweg dienen er vragen beantwoord te worden en kom je de volgende drie opdrachten tegen: Luchtbuksschieten, het afleggen van het funparcours met segway en het bouwen van een zes meter hoge toren van bamboestokken. Als je het hele parcours goed aflegt, dan lukt het jou misschien wel om de ‘zoek en kraak de kluis’ opdracht goed af te ronden! Aansluitend volgt de prijsuitreiking.

Duur: 5 uur.

Prijs: vanaf € 29,50 p.p.

Bijzonderheden: Goed te combineren met het smikkelbuffet (lunch), barbecue of watertandbuffet (diner). Neem voor meer informatie en prijzen contact op met Labyrint Drielandenpunt.