Kunst- en Vliegwerk

Een uitdagend teamprogramma waarbij aan de hand van een spannend parcours het denkvermogen wordt getest, grenzen worden verlegd en waarbij vooral de teamspirit op de proef wordt gesteld!

Kunst en vliegwerk is een teamprogramma waarbij het team wordt opgedeeld in 2 groepen met ieder een hoogte- en grondteam die de spannende competitie met elkaar aangaan!

Het hoogteteam neemt een aantal genummerde rauwe eieren mee over een uitdagend hoogteparcours dat zich op 9 meter hoogte bevindt waarbij allerlei staalkabels, touwen en balken getrotseerd moeten worden om op de plaats van bestemming te komen. Het vangteam vangt in goed overleg met het hoogteteam en door een goede onderlinge communicatie, de rauwe eieren op.

Elk ei staat voor een puzzel, een denkopdracht en een creatieve, artistieke opdracht. Zo worden de kwaliteiten van jou en je team zichtbaar. Tijdens deze activiteit kun je grenzen verleggen, wordt het brein van jou en je teamgenoten uitgedaagd en je creativiteit op de proef gesteld. Ga de strijd aan en maak van jouw groep een team! Welk team wordt de ultieme winnaar?

Duur: 2 uur

Prijs: € 37,00 p.p. Deze prijs is gebaseerd op een minimale deelname van 16 personen, echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs: € 592,00).

Bijzonderheden: Maximaal 36 personen.