Hidden places, secret spaces Sphinxkwartier

Industrialisatie, kloosters en prachtige doorkijkjes. Wandel door het meest sfeervolle en verrassende stadsdeel van Maastricht. Deze rondleiding leid je door arbeidersbuurten, naar vestingwerken en bijzondere plekjes. 

Van lieflijk naar grillig. Met deze rondleiding rondom het Sphinxkwartier krijg je een andere kijk op Maastricht.

Ben je Instagram- of amateurfotograaf, liefhebber van urban exploiring, of wil je als Maastrichtenaar een bedrijfsuitje in eigen stad organiseren? Dan kun je tijdens deze rondleiding door Maastricht je hart ophalen. Je gaat op pad met een gids in misschien wel het meest sfeervolle en onontdekte stadsdeel van Maastricht. Het is er heerlijk rustig en goed wonen. De rode draad in deze tour is stadsontwikkeling. Niet in diepe theorie, maar wel in beleving. 

Duur rondleiding: 2 uur

Prijs: € 16,95 p.p. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 10 personen. Er kunnen maximaal 20 personen met een gids mee (startprijs € 169,50).

Boek je ticket online: je kunt je tickets voor een privé gids ook online reserveren. Boek hier je tickets online. Wil je maatwerk? Ook dat kan, neem contact op via groups@exploremaastricht.nl