Hapstap arrangement

Samen heerlijk eten, cultuur snuiven en genieten van Maastricht, dat kan met dit ‘walking dinner’ kriskras door de stad!

Wandel van gerecht naar gerecht en geniet van de culinaire en culturele rijkdom van Maastricht tijdens dit avondje uit. Culinair gezien raak je niet snel uitgekeken in Maastricht. Niet alleen zijn alle keukens vertegenwoordigd, ook heb je een ruime keuze aan restaurants qua sfeer en karakter. Zo kun je proeven van Franse, Mediterrane of Aziatische smaken of genieten van typische streekgeboden gerechten. Je kunt kiezen uit hippe eettentjes, bruine Maastrichtse eetcafés of sterrestaurants. Niet voor niets is Maastricht dé gastronomische hoofdstad!

Tijdens deze culinaire wandeling maak je alvast kennis met drie van deze eetgelegenheden. Je geniet van een driegangendiner, waarbij elk gerecht in een ander restaurant wordt geserveerd. Dit heeft als extra voordeel dat je in elk restaurant een andere zitplaats hebt en dus ook andere tafelgenoten. Hierdoor is dit het ideale bedrijfsuitje om collega's op korte tijd en informele wijze beter kennen. Ook met je vriendengroep of met je vereniging is dit een plezierig uitje. Tussendoor maak je een prachtige wandeling langs historische plekjes in de binnenstad. Met veel enthousiasme vertelt een gids tijdens deze rondleiding interessante verhalen en wetenswaardigheden over Maastricht.

Kortom een dynamisch uitje waarbij je geniet van heerlijke gerechten, boeiende verhalen, prachtige historie en elkaars gezelschap!

Duur uitje: 3,5 uur

Prijs: Menuprijs vanaf € 38,50 per persoon. Dit is exclusief dranken en gidskosten.

Anderen keken ook naar:
"We hebben echt een waanzinnige avond gehad! Voor herhaling vatbaar!"
Hanneke Croonen, DSM Dyneema Manufacturing