Grotten Avontuur Noord

Met een reflector, kompas, zaklamp en eigen inzicht ga je de strijd aan met andere groepjes in het donkere grottenstelsel van Sint Pieter. Dit is een spannende en leuke activiteit in Maastricht die ook goed als bedrijfsuitje te boeken is.

Dit Grotten Avontuur in Maastricht is een geweldig groepsuitje waarbij je wordt opgedeeld in kleinere teams die de strijd met elkaar aangaan. Met jouw team ga je zelfstandig op pad in het donkere gangenstelsel van de mysterieuze Grotten Noord. Met behulp van een zaklamp, kompas, reflector en een dosis gezond verstand vind je de antwoorden op de vragen die jou naar de overwinning kunnen leiden. Als je een aantal spannende opdrachten hebt weten te vervullen dan vind je de plek waar een ervaren bergloper je opwacht. Hij zal je trakteren op een lekker regionaal drankje en een korte rondleiding verzorgen door het grottenstelsel van Maastricht.

Duur uitje: circa 2 uur.

Prijs: € 29,95 p.p. (inclusief regionaal drankje). Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 20 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs € 599,00).

Tip: Dit is een zeer geschikt uitje om samen met je collega's je kwaliteiten te testen tijdens een jaarlijks bedrijfsuitje.

Anderen keken ook naar: