Geneet vaan Mestreech stadsspel

Maak op gezellige wijze kennis met Maastricht en ontdek de hotspots van de stad tijdens dit actieve en competitieve spel!

Met een boek vol vragen ga je samen met je team al wandelend op pad. Het parcours brengt je langs de mooiste bezienswaardigheden van Maastricht. Onderweg zoek je naar de antwoorden op diverse vragen die verscholen liggen in de historische gebouwen, gevelstenen, monumenten en standbeelden. Sprokkelt jouw team de meeste punten bij elkaar? Dan slepen jullie de prijs in de wacht.

De tocht wordt gepast afgesloten met een heerlijk drankje of koffie met vlaai in een gezellig cafétje. Kortom een plezierige activiteit voor jong en oud tijdens een familiereünie, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje waarbij je de stad Maastricht beter leert kennen!

Duur: 3 uur

Prijs: € 19,50 p.p. inclusief 1 consumptie, € 23,50 p.p. inclusief 2 consumpties of 1 x koffie met vlaai. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 15 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs € 292,50).