Dessertworkshop

Een workshop om je vingers bij af te likken!

Een lekker diner afsluiten met een heerlijk dessert. Wil je dit zelf onder de knie krijgen? Volg dan deze leuke en smakelijke workshop en ontdek de patissier in jezelf! Na het volgen van deze workshop hoef je geen (sterren)restaurant meer te bezoeken om de lekkerste desserts te proeven. Je tovert de mooiste en meest verrukkelijke creaties gewoon thuis aan de keukentafel tevoorschijn.

Je kunt ze al bijna ruiken. De vele bavaroissoorten, de heerlijkste chocolademousse, de kleurrijke vruchtenmousse, of de smeuïge crème brûlée. Deze en nog vele andere desserts behoren tot de mogelijkheden om te maken en van te proeven. 
Bij aankomst word je ontvangen met een kopje koffie of thee en een heerlijk gebakje. De patissier begeleidt jou en de rest van het gezelschap naar de ruimte waar het feest gaat beginnen. De bereidingswijzen zijn makkelijk thuis te herhalen, zodat je als een echte patissier later thuis ook je eigen gasten kunt verrassen met de meest zalige creaties. De zelfgemaakte desserts mag je na afloop uiteraard mee naar huis nemen. 
Tijdens de workshop wordt er koffie, thee of fris geschonken. 

Prijs: € 33,00 p.p.
Duur: 2,5 uur 
Aantal personen: Minimaal 8 tot maximaal 15 personen.

Anderen keken ook naar: