De Shoproute van Maastricht

Ontdek dé winkel- en modestad Maastricht! Als je de highlights wilt ervaren, ga dan met een van de lokale gidsen op pad en leer het unieke aanbod van de stad kennen. Kleine boetiekjes en grote merken worden afgewisseld met authentieke speciaalzaken die bourgondisch eten en drinken, mode, lifestyle en design presenteren. Dat alles tegen het sfeervolle decor van de historische binnenstad.

Het winkelhart van Maastricht is ideaal om rond te struinen. Samen met een gids ontdek je typische Maastrichtse specialiteiten en producten. Om de soms verscholen zaakjes te ontdekken en meer te weten te komen over lokale leveranciers en de modemerken die zich in Maastricht gevestigd hebben, is het een geweldig leuke ervaring om De Shoproute van Maastricht te beleven. De gids leidt je langs bijzondere winkeltjes, je loopt binnen bij Maastrichtse patissiers of eet een frietje bij de bekendste frituur van Nederland. Samen wandel je door het Stokstraatkwartier en de meest hippe, aparte en exclusieve winkelstraten waar modeliefhebbers 7 dagen per week hun hart kunnen ophalen. Onderweg passeer je brocante boetiekjes, ambachtelijke delicatessenwinkels en leuke galeries. Kortom: voor elk wat wils! Na afloop weet je precies waar je de mooiste souvenirs kunt kopen. In overleg vooraf kan er altijd een bepaalde route afgesproken worden. En tijdens deze tocht trakteert de gids je op typische Maastrichtse specialiteiten!

Inclusief:
- Enthousiaste gids
- typische Maastrichtse verrassing

Duur: 2,0 uur

Prijs: vanaf € 18,95 p.p. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 10 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs vanaf € 189,50).