Bourgondisch Banjeren

Bourgondisch Banjeren door Maastricht, een uitje waarbij je al wandelend de stad ontdekt en ondertussen proeft van de vele smaken die Maastricht rijk is! Voor lekkerbekken en fijnproevers die de bourgondische sfeer willen opzoeken is deze activiteit een smakelijke aanrader.

In Maastricht ontkom je niet aan de menukaarten vol smaaksensaties, de ambachtelijke streekgerechten en de terrassen vol gezelligheid. En dat wil je ook niet!

Tijdens dit uitje in Maastricht passeren diverse culinaire versnaperingen de revue. Zo staat onder andere een bourgondische lunch nabij het Vrijthof ‘op het menu’. Vervolgens ga je een Brand speciaalbiertje proeven in een typisch Maastrichtse kroeg en als afsluiting wordt er in een gezellig eetcafé een glas lekkere wijn. Hierbij worden diverse Limburgse hapjes gepresenteerd. Enjoy!

Duur uitje: 3,5 uur

Prijs: vanaf € 49,50 p.p. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 10 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs vanaf € 495,00).

Dit uitje is geschikt als ontspannen bedrijfsuitje in Maastricht waarbij jullie de tijd hebben om elkaar beter te leren kennen.