Best Kept Places

Geniet van een spannend belevingsspel in de Kazematten afgewisseld met een bourgondische middag met rondleiding en wijnproeverij in Maastricht!

Maastricht Underground is een spannend belevingsspel in de Kazematten; een 14 kilometer lang verdedigingsstelsel onder de stad, dat in het verleden tijdens belegeringen werd gebruikt om de belagers ondergronds te benaderen en uit te schakelen. Nu het authentieke decor voor een uniek en uitdagend spel, ideaal als teamactiviteit, bedrijfsuitje, vriendenuitstap of familie-uitje. In dit spel stap je terug in de tijd en kruip je in de huid van een geheim agent. Opgedeeld in kleinere teams, voer je spannende missies uit met als doel om Maastricht te behoeden voor de vijanden uit de 18e eeuw, de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog.

Decodeer de opdrachten en neutraliseer het kwaad! Het gebruik van diverse effecten en de professionele begeleiders in historisch kostuum zorgen voor een onvergetelijke, realistische ervaring. Na spanning volgt ontspanning in de vorm van een smakelijke lunch gevolgd door een heerlijke wijnproeverij bij een bijzondere wijnhandel gelegen in het hart van Maastricht. Hier start je met een rondleiding door de eeuwenoude kelders en bottelruimten om aansluitend de smaak van diverse wijnen tijdens een professionele proeverij te ervaren.

Duur uitje: 6,5 uur

Prijs: Vanaf € 67,50 p.p. Te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs vanaf € 1.350,00). Neem voor meer informatie contact met ons op.