Bedrijfsuitje Maastricht

Maastricht is dé plek voor een bedrijfsuitje. Teambuilding, een kookworkshop of een rondleiding door de omgeving. Met diner of overnachting. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met haar Bourgondische karakter is Maastricht de stad om een bedrijfsuitje te organiseren. Ludiek, speels of juist actief. Je kunt kiezen uit tal van mogelijkheden. Wat vind je ervan om met een local de mooiste verborgen plekjes van Maastricht te ontdekken tijdens een rondleiding? Daarna schuiven jullie aan bij een quiz-diner met vragen over jullie bedrijf. Of laat je culinaire talenten proeven aan collega’s tijdens een kookworkshop.

Willen jullie liever actief aan de slag? Dan kun je kiezen uit ons ruime assortiment actieve uitjes. Tijdens een steptocht door de mergelgrotten leidt een ervaren gids jullie rond. Met alleen een fietslampje beleef je ondergronds Maastricht op een unieke manier. Daarna kun je genieten van een feestavond tijdens een dinnercruise op de Maas. En wat dacht je van klimmen in de omgeving van Maastricht? Na een heerlijk diner overnachten jullie in een hotel in het prachtige groene Heuvelland van provincie Limburg.

Teambuildingprogramma’s zoals een Operatie Fort Sint Pieter, een Mission Underground of een stadsspel brengen je team dichter bij elkaar. Wie neemt de leidersrol op zich en wie blijft rustig als er iets onverwachts gebeurt?

Wij regelen het voor je

De mogelijkheden voor bedrijfsuitjes in Maastricht en omgeving zijn eindeloos. Geef je wensen aan ons door en wij regelen het voor je. Of je nu een heel weekend wilt organiseren of een middag vol plezier, wij nemen je de zorg uit handen.

Een greep uit ons aanbod voor bedrijfsuitjes:
- Hapstap arrangement: deze rondleiding is een ‘walking dinner’ dwars door Maastricht
- Bierquiz of Quiz-diner: wie beantwoordt de meeste vragen goed?
- Avonturentocht d’Artagnan: gewapend met een zaklamp vervul je opdrachten in de donkere gangen en trappenhallen van ondergronds Maastricht
- Boottocht op de Maas: charter je eigen boot of laat je varen terwijl je geniet van een luxe diner
- Made in Maastricht: ontdek Maastrichtse specialiteiten
- Ontdek de geheimen van Fort Sint Pieter: laat je verrassen door dit historische verdedigingsmonument
- De venues van Maastricht: bekijk hier ons unieke aanbod van prachtige locaties
Rondleiding Maastricht: van een stadswandeling tot gebouwen die een nieuwe bestemming hebben gekregen

Geef ons je wensen door, dan maken we er samen een onvergetelijk bedrijfsuitje in Maastricht van:
+31 (0)43 - 350 62 62 en info@groups-events.nl