Avontuurlijk hoogteparcours

Beleef in teamverband een grensverleggend avontuur op grote hoogte met hindernissen en klimroutes via touwladders, netten, palen en bruggen!

Kijk vooral vooruit en niet naar beneden en focus op je doel. Zo overtref je jezelf op 11 meter hoogte en overwin je dit spannende hoogteparcours! Het parcours kent 60 hindernissen over land én water. Er zijn 5 ziplines waarvan de langste 132 meter is. Zo wordt een beroep gedaan op je vermogen om te klimmen, klauteren en balanceren met een klimroute via onder andere touwladders, netten, palen en bruggen. Durf jij op grote hoogte de hindernissen te doorstaan? Het hoogteparcours is een van de meest avontuurlijke outdoor activiteiten en tevens ideaal als bedrijfuitje of teambuilding activiteit.

Duur: 2 uur

Prijs: € 18,00 p.p. inclusief entree voor het park. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 8 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs € 144,00).

Bijzonderheden: Onder professionele begeleiding en veilige zekeringstechnieken kun je het parcours zelf of samen afleggen. Deelname vanaf 10 jaar, bij een minimale lengte van 1.30 m en per 5 kinderen onder begeleiding van één klimmende volwassene die actief meehelpt.