Avonturentocht d’Artagnan

Meeslepende opdrachten en een historische toplocatie zijn de twee hoofdingrediënten van deze speurtocht. Stort je in het avontuur met dit spannende spel en baan je een weg door de Kazematten! Een boeiend uitje!

Donkere gangen, stenen trappen, meerdere verdiepingen… Dit 14 kilometer lange labyrint vormt het unieke decor van dit spel. Tijdens de belegering van Maastricht stierf hier de musketier d’Artagnan. Zou zijn geest nog steeds door de gangen dolen...?

Gewapend met je zaklamp en een dosis gezond verstand  treed je samen met je team het onvoorspelbare tegemoet. Vervul spannende opdrachten en vind met jouw team als eerste de uitgang. Dan zijn jullie de terechte winnaars!

Duur: 2,5 uur

Prijs: € 25,00 per persoon. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 25 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs € 500,00).

Bijzonderheden: Durf jij de strijd aan? Dit spel is zeer geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje in Maastricht. Geniet erna bijvoorbeeld van een drankje op een gezellig terras of ga een hapje eten. Vraag naar de mogelijkheden.

Te boeken t/m 31 oktober 2022.

Anderen keken ook naar:
Kindergrottentocht Kindergrottentocht