Maastricht: for Groups & Events

Dé Maastricht specialist

Bijzondere momenten, groot of klein, kippenvel, adrenaline, genot en ontzag.

Maastricht laat je verwonderen, zal je inspireren en laat je stralen. Dat is wat wij als Maastricht specialist aan jou kunnen beloven. Ons team van professionals zal je alle werk uit handen nemen zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten. Maastricht: for Groups & Events, onderdeel van VVV/Maastricht Marketing, is als Destination Marketing Company al jaren de partner voor incoming touroperators, andere DMC’s, corporate klanten, organisatie- en incentive bureaus ’s en voor iedere groep, klein of groot, die wil genieten van al het moois uit Maastricht.

Ons team, bestaande uit adviseurs, gidsen en begeleiders, zullen alles in het werk stellen om jou en je groep een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Op zoek naar inspiratie? Bekijk hier onze brochure. 

Het Team

Wij regelen het; kriskras, van links naar rechts en van A tot Z!

Kimberley Kersemakers, Adviseur
Wil je weten wat hip en trendy is in Maastricht? Maak dan kennis met Kimberley. Ze is enthousiast, jong en allround en weet de leukste uitjes te filteren. Kimberley voelt haarfijn aan wat het perfecte uitje is voor een vrijgezellenfeest of een groep vrienden. Geef je wensen door en Kimberley regelt het. Zo wordt jullie dagje uit in Maastricht onvergetelijk!

Algemene Voorwaarden

Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Download hier de voorwaarden. 

Vacatures

Maastricht: for Groups & Events biedt plek aan stagiaires.
Heb je interesse om bij ons te komen werken, kun je contact opnemen met Joyce Scholten via joyce.scholten@groups-events.nl

"De gids brengt alles op een leuke manier, goede begeleiding bij de activiteiten en de kazematten zorgden voor een geweldige dag!"
Luke van Leuken, organisator familiedag
" Everything was absolutely fantastic, the guides for the tours were all excellent and perfect for the group. I think it was absolutely worth it! "
Destination Events
"Alles was super geregeld en we hebben ontzettend genoten. Alles liep op rolletjes!"
Jan Hakvoort, Hoekstra Installaties
"We hebben echt een waanzinnige avond gehad! Voor herhaling vatbaar!"
Hanneke Croonen, DSM Dyneema Manufacturing
"Wij hebben een zeer vriendelijke en efficiënte samenwerking ervaren wat resulteerde in een leuke en smakelijke avond!"
Seppo Virtanen, Bralux Travel