Genieten in de stad
Genieten in de stad

Heerlijke kookworkshops

Avontuurlijke grotten
Avontuurlijke grotten

Info maatregelen COVID-19

Door de vele maatregelen die worden getroffen in verband met het coronavirus zullen alle boekingen tot 1 juni in overleg met u omgeboekt worden naar een nieuwe datum. Vanwege de maatregelen passen wij tijdelijk onze kantooruren aan. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Omdat wij zoveel als mogelijk vanuit huis werken, vragen wij u bij voorkeur via de e-mail met ons contact op te nemen. Wij wensen iedereen veel kracht en vertrouwen toe tijdens deze uitzonderlijke situatie. Laten we op elkaar letten en er voor elkaar zijn!

Maastricht is een plek met een geheel eigen en authentieke energie en dynamiek, zoals je die nergens in Nederland ervaart. Een stad met het beste van beiden. Van Noord en Zuid. Van verleden en heden. Je vindt er historische panden en hippe designwinkels. Statige kerken en avontuurlijke grotten. Menukaarten vol smaaksensaties en terrassen vol gezelligheid. Bruisende festivals en spraakmakende exposities. Weidse pleinen en uitgestrekte wijngaarden. Dat alles én meer maakt van Maastricht een geliefde bestemming voor een onvergetelijk groepsuitje, een dynamisch bedrijfsuitje of een wervelende incentive. Het beste van Maastricht hebben we voor je verpakt in een divers aanbod met voor ieder wat wils!

"Alles was super geregeld en we hebben ontzettend genoten. Alles liep op rolletjes!"
Jan Hakvoort, Hoekstra Installaties
"Wij hebben een zeer vriendelijke en efficiënte samenwerking ervaren wat resulteerde in een leuke en smakelijke avond!"
Seppo Virtanen, Bralux Travel
"De stadswandeling was mooi en humoristisch gebracht, de kleinkinderen vonden het erg leuk! "
Margret schilling, viering 50-jarige bruiloft.
" Everything was absolutely fantastic, the guides for the tours were all excellent and perfect for the group. I think it was absolutely worth it! "
Destination Events
"We hebben echt een waanzinnige avond gehad! Voor herhaling vatbaar!"
Hanneke Croonen, DSM Dyneema Manufacturing