Genieten in de stad
Genieten in de stad

Avontuurlijke grotten
Avontuurlijke grotten

Jullie uitje begint in Maastricht!

Na een lange periode van lock-down worden de straten, de terrassen, de hotels en de culturele instellingen van Maastricht weer levendig. Op gepaste wijze genieten we gezamenlijk weer van al het moois dat Maastricht biedt.

We verheugen ons enorm jullie te mogen verwelkomen in 'us Mestreech'.

Er zijn tal van mogelijkheden die je met je gezelschap in Maastricht en in de omgeving kunt ondernemen. De activiteiten in onze Top 10 zijn absolute aanraders. Bel of e-mail ons, we adviseren je graag rondom alle mogelijkheden in Maastricht. En natuurlijk jouw en ons aller gezondheid zijn daarbij prioriteit.

Hopelijk tot gauw!


Maastricht is een plek met een geheel eigen en authentieke energie en dynamiek, zoals je die nergens in Nederland ervaart. Een stad met het beste van beiden. Van Noord en Zuid. Van verleden en heden. Je vindt er historische panden en hippe designwinkels. Statige kerken en avontuurlijke grotten. Menukaarten vol smaaksensaties en terrassen vol gezelligheid. Bruisende festivals en spraakmakende exposities. Weidse pleinen en uitgestrekte wijngaarden. Dat alles én meer maakt van Maastricht een geliefde bestemming voor een onvergetelijk groepsuitje, een dynamisch bedrijfsuitje of een wervelende incentive. Het beste van Maastricht hebben we voor je verpakt in een divers aanbod met voor ieder wat wils!

"Alles was super geregeld en we hebben ontzettend genoten. Alles liep op rolletjes!"
Jan Hakvoort, Hoekstra Installaties
"Wij hebben een zeer vriendelijke en efficiƫnte samenwerking ervaren wat resulteerde in een leuke en smakelijke avond!"
Seppo Virtanen, Bralux Travel
"Het was geweldig! Van het begin tot het einde. Heel hartelijk bedankt voor de fantastische organisatie!"
Annemie Van der Kuylen, Antwerpen
" Everything was absolutely fantastic, the guides for the tours were all excellent and perfect for the group. I think it was absolutely worth it! "
Destination Events
"De gids brengt alles op een leuke manier, goede begeleiding bij de activiteiten en de kazematten zorgden voor een geweldige dag!"
Luke van Leuken, organisator familiedag