Maastricht: for Groups & Events

betrouwbaar, persoonlijk, inspirerend

Maastricht: for Groups & Events is een full service eventspecialist die wensen vertaalt naar creatieve concepten en innovatieve (business) events. Het is onze kracht dat we écht luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers en kunnen putten uit een breed scala aan mogelijkheden en activiteiten.

Door onze decennialange ervaring  en vakkundige werkwijze hebben we een bijzonder breed netwerk van partners opgebouwd. Hierdoor weten we niet alleen de best passende opties te filteren, maar kunnen we ook de beste prijs-kwaliteit leveren.


 

Venues

In de regio Maastricht komen twee factoren samen die voor ons de voorwaarde vormen voor een geslaagd evenement: de kwaliteit van de accommodatie én die van de omgeving.

Van vergaderingen, borrels en personeelsfeesten tot bedrijfspresentaties, congressen en recepties en diners met speciale allure: onze expertise in combinatie met de uitzonderlijke regio waar we ons in bevinden, staan garant voor het welslagen van uw programma.

Klik hier voor een greep uit ons aanbod aan eventlocaties.

Inspiratie

Wij organiseren Business Events die een blijvende, positieve indruk achterlaten. We zien Business events niet zomaar als een dagje of weekendje weg. Maar als een kans om de onderlinge verstandhouding te verbeteren, een positieve werksfeer te creëren en een unieke gelegenheid voor een bedrijf om zijn waardering voor het personeel uit te spreken. Ons maatwerk zorgt ervoor dat iedereen zich op en top vermaakt, of het nu teambuilding, een personeelsfeest, een meeting, bedrijfsuitje, partnerprogramma of een combinatie ervan betreft!

Services

Naar believen nemen wij de organisatie van uw evenement deels of volledig uit handen. Van draaiboek en deelnemersregistratie tot het regelen van entertainment en transfers. En van het aanvragen van vergunningen, regelen van veiligheidsaspecten, (vergader)accommodatie en professionele begeleiding tot het diner en de overnachtingen.

Diversiteit aan entertainment

Coaching, sprekers, infiltratieacts, casino, dinnershows, live muziek, welkomacts,  dj’s, acteurs, audiovisuele apparatuur, themafeesten: dit is slechts een selectie van de mogelijkheden die we kunnen bieden om de perfecte invulling van uw evenement te realiseren!

Samen succes boeken

De zoektocht naar de perfecte invulling van een inspirerend (business) event, ultieme teambuildingactiviteit, wervelende incentive begint wat ons betreft met persoonlijk contact. Wij vinden het vanzelfsprekend dat we voorafgaand, tijdens en na afloop toegankelijk en bereikbaar zijn. Zo maken we er samen van begin tot eind een succes van! We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen:

+31 (0)43 - 350 62 62

info@groups-events.nl

Of laat uw gegevens achter via het contactformulier en dan nemen wij met alle plezier contact met u op. 


"Bedankt voor de organisatie van ons personeelsfeest. Ik denk dat ik in naam van ons allen kan zeggen dat het super was!"
Universitair ziekenhuis
"De gehele organisatie was top en mede daardoor was het een fantastisch weekend in Maastricht. Wij hebben genoten!"
Kettlitz Wulfse Verzekeringen
"Hartelijk dank voor het gedetailleerd uitwerken van het programma voor onze firma. De mensen gingen met een warm gevoel terug naar huis ook al was het -8°C"
Firma Huntsman
"Wij willen anders zijn, in alles wat wij doen: anders denken, anders kijken, anders doen."
ivengi
"Het was een top dag en een top programma. Nogmaals dank voor de hulp en goede service!"
Overheidsinstelling Gelderland