Steptocht door Maastricht

Wil je Maastricht ontdekken, ben je sportief aangelegd en hou je wel van een beetje jeugdsentiment? Reserveer dan deze vrolijke step en ga op ontdekkingstocht.

Maastricht is er de ideale stad voor; compact en met legio bezienswaardigheden. Dat maakt steppen tot de perfecte sightseeing activiteit. Je kunt de hele stad doorkruisen op een actieve en toch tevens ontspannen manier. Met een plattegrond en een route-omschrijving word je langs de mooiste highlights van Maastricht geleid.

Onderweg krijg je een traktatie met koffie en Limburgse vlaai in een gezellig café. Op de step ben je sneller dan te voet. Ook stop je net iets makkelijker dan met de fiets. Hierdoor haal je het meeste uit je steptour, naast het jeugdsentiment dat de step en dit uitje oproepen. Even terug naar die onbezonnen kindertijd. Op een grappige manier toer je geruisloos door het hartje van de stad. Eén ding is zeker, plezier verzekerd.

Duur uitje: 2,5 uur
Prijs: € 19,50 p.p. / minimaal 2 personen
Bijzonderheden: Inclusief stop met koffie en Limburgse vlaai. Mogelijkheid tot maatprogramma en het reserveren van een enthousiaste, lokale gids. Kinderen kunnen vanaf 14 jaar onder voorwaarden deelnemen aan de steptocht, wij informeren u graag over de mogelijkheden. Ook leuk als bedrijfsuitje.