Kookworkshops

Verwen je smaakpapillen en leer de kneepjes van het vak tijdens een van de talrijke kookworkshops naar keuze.

Culinair gezien raak je niet snel uitgekeken in Maastricht, want zo’n beetje elke keuken is vertegenwoordigd. Van Mediterrane smaken en Aziatische specialiteiten tot streekgebonden lekkernijen; van sterrenrestaurant en wijnrestaurant tot een typisch Maastrichts bruin café.

De talloze restaurants bieden gastvrijheid en kwaliteit in elke prijsklasse. De Maastrichtse cuisiniers maken graag gebruik van streekproducten die je proeft in typische streekgerechten, maar ook in spannende ‘wereldse’ combinaties. Verrassend zijn ook de locaties waar je kunt aanschuiven. Van kastelen en landhuizen, tot gewelvenkelders, pakhuizen en kerken. Wil je niet alleen proeven van al deze wereldse of streekgebonden gerechten, maar zelf aan de slag in de keuken om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen? Kies dan voor een kookworkshop waarbij je met jouw gezelschap een heerlijk diner gaat bereiden om er vervolgens samen van te genieten voorzien van bijpassende wijnen. Bespreek jouw wensen met ons en wij zoeken een passende locatie die vast en zeker in de smaak valt!

Duur: 4 uur

Prijs: v.a. € 75,00 p.p. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 10 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs € 750,00).