Koken met Trappisten

Bier is niet alleen een fantastische drank om te drinken. Je kunt er ook hele mooie gerechten mee bereiden, zeker met de Trappistenbieren. 

Trappistenbier, of kortweg trappist, is bier dat door trappisten, monniken van de orde der cisterciënzers, wordt gebrouwen. Acht van de tien trappistenbrouwerijen liggen in Nederland en België. Kortom, een uniek product dat hier haar oorsprong vindt! Door de eigen authentieke smaak, kan de trappist op geweldige wijze verwerkt worden in diverse gerechten als echte smaakmaker!

Om je kennis te laten maken met de echte ‘trappisten flavours’ is een bourgondisch programma opgesteld waarmee je de smaak helemaal te pakken krijgt! Je start met een interessante rondleiding bij brouwerij de Keyzer in het stadsdeel Wyck in Maastricht. Na het proeven van een trappistenbier in de gelagkamer ga je in de naastgelegen kookstudio A La Carte een 3-gangendiner bereiden. Bij elk gerecht wordt een ander Trappistenbier verwerkt en geschonken.

Duur uitje: 4,5 uur

Prijs: € 75,00 p.p. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van minimaal 15 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers tot maximaal 30 personen (startprijs € 1.125,00).

Bijzonderheden: Inclusief 3-gangendiner, recepturen, begeleidende bieren, water, koffie, thee, friandises en professionele begeleiding. Geschikt als bedrijfsuitje in Maastricht: na wat uurtjes werken in de ochtend, zorgt dit uitje voor gezeliigheid en lekker eten in de avonduren.